27 May 2010

~MY LAST MOMENT 2~






time ni malam last aku kat SEMESTI...

malam ni juga last sesi aku dengan GROUP SPS...

macam apa yg GROUP SPS pernah cakap sebelum ni :


"kami nak buat sesi sampai hari terakhir kak mas kat SEMESTI"

ya...

mereka telah kotakan apa yang mereka kata...
Justify Full betul-betul buat aku terharu...

sedey + gembira...

semua ada...

tapi memang best sangat malam tu...


semua org bg last message :)


terharu dengar apa yg mereka kata :)


mereka cakap mereka sayangkan aku... :)


aku? of course la aku pun sayangkan mereka :)

tak tau bila dapat jumpa mereka semua mcm dalam gambar ni..

masa ni buat jamuan perpisahan (kunun2 nye) sekali sambut birthday BURHAN :)

rindukan waktu ni...

rindu sangat :(


lots of luv; ~kak mass~









~MY LAST MOMENT~

last moment saya bersama pelajar-pelajar saya... :(

saya pasti rindukan kamu semua... :(

pic ni aku ambil masa hari 2nd last aku kat SEMESTI...

aku tak sempat nak masuk semua class... juz sempat masuk beberapa class je..

sedey...

sedey...

sedey sangat :(

tak tau bila dapat jumpa mereka semua... :(

apepun, kak mas doakan kamu semua sukses dalam apa saje bidang yg kamu ceburi...

kak mas sayang kat kamu semua...

terima kasih sebab pernah jadi sebahagian daripada kegembiraan kak mas :)

terima kasih sebab pernah jadi sebahagian daripada kekuatan kak mas kat semesti :)

terima kasih sebab pernah tolong kak mas :)

terima kasih :)

tak mau tulis banyak-banyak, nanti sedey + nangis :(

miss all of u damn much :(

lots of luv;
~kak mass~




~tq utk group ni yg selalu semangat nak buat sesi :)


~group wafi pon banyak tolong kak mas :)


~walaupun kita jarang berbual tapi tak bermakna kamu tak pernah buat kak mas senyum :)


~terima kasih sebab buat kak mas senyum :)


~YUSMAL dan KAK MAS sedang merenung HAZIM :)

~posing b4 amek gambar :)

13 May 2010

~PERGI by MOHD FITRI ABD MAJID

hari ini merupakan hari terakhir aku di semesti...


aku sayang semesti...

aku sayang semua yang ada d semesti...

termasuk pokok2, tumbuh-tumbuhan, sayur-mayor, ikan-ikan, kolam-kolam dan sebagainya...

tapi aku lagi sayangkan DADDY ZAM, AYAH DAUD, KAK CHIK n SEMUA PELAJAR SAYA :)

sempena hari terakhir aku kat sini, aku request seorang student form 5 IBN-KHALDUN untuk menyanyikan sebuah lagu untuk aku...

terima kasih yg tida terhingga kpd SHOBAN sbb tolong rakamkan moment ini :)

layan....

lots of luv;
~miss mass~



video

11 May 2010

~SEMESTI MOMENT 10~

time ni sesi penggambaran saya dengan para pelajar saya dan beberapa orang guru SEMESTI...

gembira dapat ambil gambar dengan mereka :)





~unit bimbingan dan kaunseling sek men sains teluk intan

~pembimbing rakan sebaya


~PRS SEMESTI





~candid by aimi amzar

lots of luv;
~miss mass~

~SEMESTI MOMENT 9~

GROUP PEMANGKAH CINTA...

kak mas pasti tak kan lupakan kamu semua...

terima kasih atas segala kesungguhan dan keikhlasan anda semua untuk menjalankan sesi kaunseling kelompok dengan kak mas...

terima kasih kepada :
AJIM sebab selalu tolong kak mas...
BANI sebab tolong kak mas settlekan kaunseling kelompok
ASLAM sebab selalu buat kak mas ketawa dgn ayat "direject"
ASYRAF sebab suka buat mula blurrr...
AIZAT sebab selalu sengih masa dalam sesi
A'ALAM sebab cuba jadi serius time kaunseling kelompok
SYAFIQ IKMAL sebab selalu jadi pemangkah cinta yang sejati...

terima kasih atas segalanya...

terima kasih sebab selalu on time bila tiap kali sesi kaunseling kelompok dan...

tahniah sebab jadi group yang pertama tamatkan sesi kaunseling kelompok dengan kak mas :)






ini NOR ATHIRAH NOR AZLAN...

terima kasih sebab tolong kak mas buat kerja kat bilik kaunseling...

terima kasih sebab sudi buat sesi kaunseling individu dengan kak mas...

nanti kita jumpa lagi waktu KEM JATI DIRI TLDM :)



ini air milo yang telah saya buat untuk ayah mertua saya iaitu AYAH MOHD DAUD BIN MOHD RAMLI...

ini air milo yang pertama dan terakhir saya buat untuk dia...

dia cakap sedap... ;)




~ini la dia ayah mertua saya (ayah mertua yg tak jadi)

lots of luv;
~miss mass~

03 May 2010

~SEMESTI MOMENT 8~

bilik kaunseling
sek men sains teluk intan
04-05-2010
11:54 pm

assalamualaikum n salamesrabadi...

yang ni pula aku nak upload pasal Program Kerjaya di UTP...

program ni dah lama dah...

tapi baru sempat nak upload...

yang menariknya, siap ada jejak kasihan lagi kat UTP...

mula-mula jumpa FAUZI, lepas tu jumpa JIHAN dgn KAMAR...

apepun layan jer la....

lots of luv ;
~miss mass~






~SEMESTI MOMENT 7~

bilik kaunseling
sek men sains teluk intan
04-05-10
11:24 am

assalamualaikum wbt n salamesrabadi...

kali ni aku nak update pasal PROGRAM 1000 PELAJAR BERSAMA ANGKASAWAN NEGARA di Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri Perak.

program ni 10-APRIL-2010 yang lalu tapi baru sempat nak update :)

students yang join plak ELIT's STUDENT (top 40 form 5 in SEMESTI)

apepun layan jer la...

lots of luv;
~miss mass~


~bersama kakak tiri saya


~dia mempunyai ramai peminat



02 May 2010

~SEMESTI MOMENT 6~

bilik kaunseling
sek men sains teluk intan
03-05-2010
2:57 pm


assalamualaikum n salamesrabadi...


hi...


alhamdulillah sempat jugak aku buka n update blog utk minggu ni...

ok kali ni aku nak update pasal HARI RESULT SPM keluar...



walaupun result SPM keluar 11 MAC yang lepas tp ada yg REQUEST, jadi aku pun ambil peluang yang ada ni untuk upload pic nervous mereka mengambil result kali ni..


apepun layannnn....


lots of luv;
~miss mass~



~saya sayang semesti :)


~muke nebes hahahaha (gelak jahat)



~kira bape A ke bro?


~mcm nak terkucil jer...

~mirul, anda hepi ker?

~Mas ditemani parents :)

~teman sejati sentiasa di hati even amek result pon nk berdua juga :)

~nick bermuka sedih :(

~tahniah Zharif dpt 10A :)

~ihsan berwajah gembira dgn 6A :)